Negativne občutke in misli spremenite v pozitivne

 
Bodite pozorni na svoje misli skozi dan, kajti te kreirajo vaše življenje. Z mislimi in občutki tlakujete svojo pot skozi življenje. To JE vaše življenje. S tem se začne ustvarjanje življenja. Pomembne so tudi besede, ki so izražene misli, ter dejanja, ki so besede v gibanju.
 
Negativno usmerjene misli ljudi, pospremljene z občutki strahu, jeze, obupa, nezaupanja, porajajo še več negativnih situacij.
 
Pozitivno osnovane misli s prijetnimi občutki, kot so širjenje ljubezni, prijaznosti, dobronamernosti, spoštovanja, zaupanja, veselja ustvarjajo še več ljubečih situacij in zadovoljujočih odnosov med ljudmi. Več ljubezni, ko dajete v obtok, več jo prejemate. Na različne načine.

 
Vse je odvisno od vas. Vsak je odgovoren zase. Vedno lahko spremenite svoje razmišljanje, obrnete tok svojih misli v drugo, bolj lahkotno, obetavno smer. Vsak trenutek. Predvsem zaupajte vase, poslušajte svojo intuicijo, bodite bolj zavestni svojih misli in občutkov skozi dan. Večkrat se ustavite in umirite svoje misli. Pojdite v naravo, meditirajte. Bodite hvaležni za vse, kar že imate in kar STE. Nič ne pričakujte. Poskrbite tudi za čisto in zdravo telo, gibanje, pijte veliko vode, spoštujte svoje telo, saj vse navedeno omogoča še bolj jasne misli, večjo pozornost, motivacijo, boljše počutje, večjo pretočnost misli in občutkov, energijsko sinhronost in rahločutnost.
 
“Nič želeti si pomeni vse že imeti.”

 

Vedno začnite pri sebi. In vedno se vrnite k sebi. Korak za korakom, dan za dnem. Veliko lažja in bolj sprejemljiva ter udobna pot za marsikoga je iskati krivca za lastno nezadovoljstvo in življenje izven sebe. Torej preložiti odgovornost na nekoga ali nekaj drugega. Tako se vam ni treba poglobiti vase in se soočiti s svojo resnico. Tako ste hkrati prikrajšani za nova spoznanja, nove izkušnje, nove vpoglede vase, saj jim nevede zapirate pot. To ni pot rasti in razvoja.

 
Malo večji izziv, a hkrati obetaven in resničen, saj vedno nekam vodi, je, da z zavestnim, poglobljenim raziskovanjem lahko hitro ugotovite, da ste s svojim razmišljanjem pravzaprav sami ustvarili situacije in odnose, ki vam niso všeč, ki vam vzbujajo nezadovoljstvo. Da ste vse sami (nevede) ustvarili. Nihče ni kriv. Da ste sami odgovorni za svoje življenje in da vam le-to prinaša lekcije in izzive. Lahko jih spremenite. Negativne misli in občutke zavestno spremenite v pozitivne, pri čemer lahko pričakujete tudi vidne spremembe v vašem življenju in odnosih. Deležni boste novih vpogledov, spoznanj, novih radosti življenja, ki vam odpirajo vedno nove in nove, še neraziskane poti življenja. To je pot rasti in razvoja. Ljubeča energija se bo vedno vrnila v večkratnih nagradah življenja.
 
“Bodite zavestni kreator in širite Ljubezen!”