INTUITIVNI VPOGLED (angelski reading)

“Ni pomembno, ali verjamete v obstoj angelov, kajti angeli verjamejo v vas. Prosite jih in prisluhnite njihovemu vodstvu.”

Pri angelskem readingu gre za intuitivni vpogled v vaše življenje ali področje življenja, ki vas posebej, trenutno zanima. S pomočjo duhovnega vodstva, intuicije in orakeljskih kart vam predam angelska sporočila, vodstvo oz. življenjske usmeritve v zvezi z vašimi vprašanji, ki se navadno nanašajo na vaše sedanje življenje.

Vprašanja se lahko nanašajo na katerokoli področje iz vašega življenja:

–         družina, družinski odnosi, prijatelji,

–         partnerski/zakonski odnos,

–         služba/kariera,

–         odločitve/dileme

 

Pri vpogledu ne gre za napovedovanje vaše prihodnosti ali konkretnih dejanj, ki bi jih morali narediti. Pomembno je vedeti, da je sam vpogled zgolj v pomoč pri sprejemanju vaših odločitev v življenju, npr. ko ste v neki dilemi, ko se že o nečem odločate, pa niste še čisto prepričani,… ne pomeni pa točne napovedi vaše prihodnosti (vedeževanje) ali reševanje problemov, saj ste vi tisti, ki se boste odločili o svojem nadaljnjem življenju, odnosih in dejanjih.

Gre za pomoč pri pomembnih odločitvah, za vpogled, spoznanja različnih možnosti, med katerimi lahko nato izbirate in ki vam lahko pomagajo olajšati vaše življenje, dileme, odločitve in prihodnost, za širše razumevanje dogodkov. Na osnovi sporočil dobite širšo sliko o vaših okoliščinah in situacijah, vi pa ste tisti, ki se nato odločite, katero pot oz. možnost v življenju boste izbrali, kaj in kako boste naredili idr. Saj veste, smo ustvarjalci in soustvarjalci življenja.

 

Postavite 1 do 2 vam pomembni vprašanji in ju pošljite na info@bodisprememba.si.  Odgovorim vam pisno (2-3 strani A4 formata) v najkrajšem možnem času.

Nato se dogovorim z vami še za termin za kratek pogovor preko videoklica (največ 30 min).

Tisti, ki ste vključeni v terapevtski proces, ste tega deležni tekom terapevtskega procesa.