Sporočila Človeštvu: Zaupajte vase, Delujte suvereno, Osvobodite se 

V tem nemirnem, kaotičnem času, kjer gre za vse bolj vidno prevlado resnice nad lažmi, dobrim nad zlim, svetlobo nad temo, kjer se človeštvo vse bolj prebuja iz dolgega duhovnega spanja, se ljudje čedalje bolj sprašujejo, kaj se zares dogaja, kaj je res in kaj ni, kdo smo, kam gremo… Veliko zmede in negotovosti ostaja, veliko je nemira, nezadovoljstva, jeze in nejasnosti v odnosih. Komu zaupati? Kaj je sploh resnično? Kakšna je prava resnica o življenju? Je kdo, ki to zares ve? 

Mnogi se vse bolj zavedamo, da v poplavi neštetih informacij najbolj lahko zaupamo le sebi. Resnica je ta, da vse odgovore nosimo v sebi in da jih je tam potrebno tudi iskati. V miru prisluhniti svojemu notranjemu občutku, šestemu čutu, intuiciji, ki vedno ve, kakšna je resnica, kaj je v danem trenutku najboljše za nas. Ne iščite odgovorov v zunanjem svetu, temveč v sebi. Vse odgovore že poznate in jih imate. Potrebno je le zaupanje vase in sledenje svoji resnici.  To ni vedno lahko, a je resnično. Vse, kar smo do zdaj mislili, da je resnica, ni…

Vse bolj je pomembno, da zaupamo, kar pomeni, da sledimo svoji intuiciji, da smo dobronamerni, srčni in skladno z njo ravnamo. Številni ljudje še naprej ostajajo v hipnozi in nerazumno sledijo nesmiselnim navodilom vodij. Vendar je to njihova pot, na katero nimamo vpliva. Vsak se lahko odloča le zase. Vsak lahko izbira svojo pot. Imamo svobodno voljo. Gre predvsem za zaupanje v dobro, vero v dobro, notranjo pomiritev s sabo, da bo vse v redu, ne glede na številne navidezne ovire in ustrahovanja skozi življenje. Smo svobodni ljudje. S takšno notranjo držo je Človek nepremagljiv, saj ga v dobrem delovanju podpira celotno vesolje. Z zaupanjem vase, s pozitivno vizijo, s srčnimi dejanji in pogumnimi koraki je Človek v pravem pomenu besede. Ko delujemo iz srca, smo izpolnjeni, v praksi uresničujemo svoje želje in misli, in takšno je potem tudi naše življenje. Sami si ga ustvarjamo. Ko čutimo, da ima življenje za nas večje načrte, kot mislimo, ko nas motivira, ko se uglasimo na pozitivne energije, se v našem življenju marsikaj spremeni. S kreiranjem svoje resnice namreč izstopimo iz njihove manipulativne igre praznih obljub, brezupnih ciljev, izčrpavanj. Strahovi se razblinijo. Osvobodimo se vseh namišljenih strahov, negotovosti, skrbi, dvomov, napetosti… S tem ko stopimo v svojo resnico in jo živimo, ko zaupamo vase in smo suvereni, se razbremenimo zunanjih omejitev. Zunanje omejitve so odraz naših notranjih omejitev. To pomeni, da se zavestno prenehamo omejevati, prilagajati, se ne pustimo več ustrahovati, poniževati, začnemo ceniti lastno veličino, darove in znanja ter smo ponosni nase. S strahovi se soočimo tako, da se odločimo in gremo pogumno skoznje, ne glede na posledice. In vsaka nova izkušnja zaupanje vase še okrepi. Bolj ko hodimo suvereno po svoji poti, bolj ustvarjamo svojo resnico – brez omejitev. Zato je v prihajajočem času ključno zaupanje vase, ohranitev dostojanstva in suverena drža ter pogumni koraki v življenju naprej. 

Ostani Človek in nič manj, kot to. Deluj dobro in srčno. Vesolje Te bo podprlo. Vsi smo eno.