Spreglejte skozi tančico navidezne krize!

Nič ni tako, kot se zdi, kot je videti. Vse je le navidezno. Umetno ustvarjeni strah, panika, ustrahovanje, omejevanje. Preizkušnja, da vidimo, kje smo s sabo, kako doživljamo vse skupaj, odnose z drugimi, kako se znajdemo v negotovosti. Nas je strah ali smo zmožni iti preko njega ali še bolje, pogledati skozenj in se soočiti z navideznimi ovirami?

Pomembno je zaupanje vase in poslušanje svoje intuicije, svojega notranjega glasu. Kljub zunanjim dogodkom. V sebi nosimo neizmerno moč, da premostimo vse navidezne, zunanje prepreke, ki nam preprečujejo živeti tako, kot čutimo. Smo močnejši, kot mislimo in kot sploh verjamemo. Svetloba vedno premaga temo. Zato svetimo tistim, ki potrebujejo našo pomoč, naše vodstvo, usmeritve. Pomirimo najprej sebe, svojega notranjega otroka, da bomo lahko ustvarjali sproščene odnose. Ko smo v sebi umirjeni, ko lahko povsem zaupamo vase, se počutimo svobodne, neomejene, lahkotne. Takrat lahko dosežemo nemogoče.  Takrat upamo iti skozi temo. Takrat svetimo v vsej svoji luči! Takrat smo MI!

Še naprej poslušajmo sebe in delajmo, kar nam narekuje srce. Spreglejte skozi tančico umetno ustvarjenih dogodkov in strahu, ki vas držijo ujete, ki preusmerjajo vašo pozornost, povezujte se s sabo ter delujte intuitivno, skladno z vašimi občutki in željami. Odgovori so v nas.